Wednesday, November 18, 2009

30 questions..

1. Bekas kekasih saya adalah...
>> seorg lelaki.. dan saya telah melupakannya.. insya allah..

2. Saya sedang mendengar...
>> kawan2 saya sdg bercerita.. mcm2 cerita ada..

3. Mungkin saya patut...
>> kemas bilik ni.. agak sepah2.. rumate nk blk dh hri ni.. yay!!

4. Saya suka...
>> makan siput sedut masak lemak bsama2 en. comot.. hehe..

5. Sahabat-sahabat saya...
>> kebanyakannya adlh sma kepala mengong2 seperti saya.. hek3..

6. Saya tak paham...
>> kenapa kena pi kursus kawen.. xyh pi x ley ke?? malas la.. ;p

7. Saya kehilangan...
>>

8. Ramai yang berkata...
>> saya perlu diet sbb saya sudah gumok skrg.. nnt x muat lak baju kawen..

9. Cinta itu adalah...
>> anugerah yg x ternilai..

10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
>> termenung mengenangkan nasib diri.. (itu lah diri ku.. ;p)

12. Saya akan cuba...
>> menjadi seorg tunang yg baik, seterusnya seorg isteri yg baik dan seterusnya seorg mama yg baik.. ngee.. ;)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud...
>> ever and forever.. spt cinta dan syg saya wat en. comot utk selamanya..

14. Telefon bimbit saya...
>> sony w910i.. en. comot belikn masa bday thn lepas.. masih elok smpai skrg w/pun sudah agak mengong.. ;p

15. Bile saya terjaga...
>> saya akan tgk keliling saya.. tgk handphone.. dh kul brape dh jam..

16. Saya paling meluat...
>> dgn pegawai yg kerek kt bahagian akademik tu.. huh! sgt tensen..

17. Pesta/parti adalah...
>> besh sgt kalau melibatkan family dan org2 tersayang..

18. Haiwan yang paling comel pernah saya temui...
>> dudu saya.. hehe.. tp dudu haiwan ke? ;p

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
>> masa sekolah tadika.. beshnye.. main je kejenye..

20. Hari ini...
>> sgt tensen bila btemu orgyg sgt kerek..

21. Malam ini saya akan...
>> call en. comot saya smpat ttdo cm mlm2 sblmnya..

22. Esok pula saya akan...
>> settlekan surat rayuan pengecualian koko tu..

23. Saya betul2 inginkan...
>> perkahwinansaya perfeect & diingati smua org..

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini...
>> dh kurang dh jerawat.. hormon dlm bdn ni jgn la x stabil je.. ;p

25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
>> shopping complex la.. ley shopping2.. yesh!

26. Makanan barat atau jepun...
>> western food.. chicken chop satu..

27. Bilik yang terang atau gelap...
>> malap2 ley x.. bru romantik..

28. Makanan segera adalah...
>> besh tp x ley mkn selalu..

29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang...
>> ngantuk tahap gaban dh ni.. zzzz..

30. Anda tak perasan ke soalan no 11 itu tiada?
>> ntah.. ye ke??

2 comments:

nisa said...

Hi Fyda,

kami ada 1001 fabulous wedding gifts at very affordable price!!!
rugi tak jenguk our fotopage..

just click;
http://gardenofgalleria.fotopages.com/

fyda_ibrahim said...

tq nisa.. ;)