Wednesday, September 16, 2009

akhirnya..

yuhuu.. alhamdulillah.. hri ni fyda telah berjaya meluluskan diri utk mengenggam sekeping lesen P.. raya ni ley la drive.. w/pun sbnrnya kena tunggu seminggu bru lesen P tu ley kuar.. tp kereta sapekah yg akan menjadi mangsa kerakusan ku? kita lihat je nnt.. hak3.. kali ni nervous pd tahap minima dan tiang2 parking turut mberi kerjasama yg amat baek.. w/pun hri ni fyda agak kurang sihat disbbkn demam yg x jemu2 dtg, fyda kuatkn diri jugak demi sekeping lesen P.. bak kata rumate ku, 'akak jgn balik tanpa sekeping lesen..' hak3.. anyway, thanks a lot to en. comot yg x jemu bg support, rumate ku, kwn2, sekolah memandu ku (MESRA) dan plg sgt b'terima kasih buat cikgu joe yg x jemu ajar diri ini yg agak pandai mbuat teori sendiri dan selalu lupe turun handbreak.. ;p
that's my result.. ;p

no 3.. tp lama gaban tunggu..

sepulang dr test, fyda ke PK utk daptkn rawatan dimana hidung ku diserang selsema dan bersin x henti serta batuk dan sakit tekak.. ada ciri2 H1N1 kah? anyway, melangkah masuk ke PK akan mewajibkan diri anda memakai mask yg disediakan.. w/pun agak rimas dan lemas, terpaksa la menahan.. giliran ke 2.. yuhuu.. cepat je dpt jumpe dr.. tp dr lak check cm nk xnk.. huh! sabar je la..

in PK.. must wear a face mask..

lastly, nk bitau sok fyda akn pulang ke kg halaman tercinta.. tiket kul 11.59 pm.. tempat menunggu di bukit jalil.. driver cm biase.. en comotku syg.. one more time, salam lebaran.. maaf zahir batin.. i will not available from tomorrow until 25th Sept 2009.. tunggu kepulangan fyda bersama gambar2 dan citer menarik di hari raya.. ;)

2 comments:

otak ketat said...

TAHNIAH!!! selamat ari rye fyda! :)

fyda_ibrahim said...

maceh2.. slamat hri raya gak.. ;)